Filosofische wandeling

Op Paasmaandag 5 april kan je deelnemen aan een filosofische wandeling voor groepjes van drie in Oud-Heverlee. Het kadert in de maand van de filosofie met als thema ‘De natuur is hier!’ Je wandelt langs de mooie paden van Heverleebos en het Meerdaalwoud en langs de Zoete Waters. Je pakketje voor onderweg bestaat uit een wegbeschrijving en enkele leuke denkopdrachten. Meer info en inschrijvingen: filosofisch.cafe@gmail.com t.a.v. Sandra Aerts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s